Chronimy Twoją prywatność!

Ochrona prywatności naszych Klientów jest dla nas najwyższym priorytetem. Dlatego też przestrzegamy wszystkich stosownych przepisów prawnych w zakresie ochrony danych osobowych, zabezpieczamy też Twoje dane od strony technicznej.

Zapewniamy Cię, że nie przekazujemy żadnych Twoich danych podmiotom do tego nieuprawnionym. Twoje dane są przez nas chronione zgodnie z naszą Polityką prywatności.

Właścicielem zbioru danych osobowych jest XBS LOGISTICS S.A. Twoje dane osobowe są przez nas chronione i przetwarzane tylko do realizacji zleceń w ramach serwisu sklep-online.totalpolska.pl, zgodnie z przepisami Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r. Nr 144 poz. 1204 z późn. zm.).

Zapewniamy Cię, że gdy zbieramy Twoje dane osobowe, komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Nasza strona internetowa może wykorzystywać pliki cookies, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Więcej informacji na temat korzystania z plików cookies znajdziesz w Polityce plików cookies.

Czytając, przeglądając, korzystając z usług oferowanych za pośrednictwem serwisu sklep-online.totalpolska.pl, akceptujesz zasady zawarte w Polityce prywatności naszego serwisu. Każdą osobę wykorzystującą w jakikolwiek sposób serwis sklep-online.totalpolska.pl obowiązuje aktualna Polityka prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce prywatności.